A 2013/2014-es tanév ünnepélyes megnyitója

By , 2013. szeptember 4., szerda

Az ünnepélyes tanévnyitót az idei iskolaévben is a helyi művelődési központban tartottuk, ahol igazgatónőnk, Cserba Katalin, szívhez szóló beszédet intézett intézményünk tanulóihoz. Ünnepi köszöntőjében rámutatott arra a cáfolhatatlan tényre, amely szerint egy iskola igazi rangját nem csak a szakképzett tanári kar, s nem is csak a mindenben áldozatos munkával bennünket segítő szülői közösség adja, hanem elsősorban tanulóink. Az ő előmenetelüktől és erkölcsi magatartásuktól függ csupán, milyen lesz iskolánk híre az elkövetkezendő időszakban.

Az elmúlt tanévben a szintén bennünket lelkesen támogató szülői szövetség felajánlotta az iskola legsikeresebb és legszorgalmasabb tanulóinak, hogy évvégi pénzjutalomban részesíti őket. A 2012/13-as tanévbúcsúztatón az arra érdemesek meg is kapták az egy főre értendő 50 eurós pénzjutalmat. Azt gondolom, megérdemlik, hogy név szerint is felsoroljam őket: Kiss Andrea (II.), Goda Nikolett (III.), Torma István (III.) és Németh Veronika (III.). Mivel Wirth Zsófia (I.)nem lehetett ott személyesen a tanévzárón, a szülői szövetségünk elnöknője, Melczer Júlia) az ünnepi köszöntő után adta át neki a jól megérdemelt jutalmat. Bízom benne, hogy az anyagi megbecsülés további remek eredmények elérésére sarkallja majd gimiseinket.

Minden egyes tanulónkra nagyon büszkék vagyunk. Biztos vagyok abban, hogy a tanév során kitűnő tanulmányi eredményekkel és az iskola példás képviseletével hálálják meg a beléjük vetett töretlen bizalmat.

Jankus Zsolt, pályaválasztási tanácsadó